Velkommen til!

Velkommen til mit lille ø-univers midt i det store internet.


Mit navn er Sidsel, og jeg flyttede med min lille familie fra Nørrebro til Sønderho på Fanø d. 1. februar i år.

Jeg har i forbindelse med vores flytning, fået en del spørgsmål om hele processen, vores tanker omkring det, og om hvordan livet på en ø er. Og de spørgsmål vil jeg hjertens gerne besvare.


Ikke nok med, at vi flyttede til bunden af en lille ø på Jyllands Vestkyst, så har vi også købt et hus. Et gammelt hus. Vores skipperhus fra 1700-tallet. Der skal laves en del, og for at tid, økonomi og familielivet skal hænge sammen, skal vi lave en del af det selv. Da jeg selv holder umådeligt meget af at følge med i den slags processer hos andre, vil det også komme til at fylde her. For det bliver en stor del af vores øliv pr. 01.01.2020. Kryds fingre for os!


Da jeg hovedsagligt har fået henvendelser via Instagram og ret hurtigt fandt ud af, at mine svar krævede lidt mere plads, oprettede jeg denne blog.

Jeg håber I vil læse med!


Kh

Sidsel
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hvorfor flytter I ikke bare?

At jeg er nysgerrig, er ingen hemmelighed. Jeg holder umådeligt meget af, at blive klogere på de mennesker, jeg omgås. Derfor kan det somme tider føles lidt omvendt, når jeg sidder og skriver indlæg t

Man ved man bor på en ø når #2

- radio, Ramasjang og børnelarm pludselig overdøves af en udefinerbar summen. Det var ikke en drone, eller resterne af hvepseboet under taget. Næ nej, det var såmænd naboen der spillede sækkepibe... u

  • Black Instagram Icon