OM OS

Vi er en lille familie bestående af far Anders 33 år, storesøster Olga 3,5 år, lillebror Vester 1/2 år og mor Sidsel 28 år. Vi flyttede fra mangfoldige Nørrebro, til smukke Sønderho på Fanø, 1. februar 2019. 

Det var en beslutning, som var længe undervejs. Helt nøjagtigt, 2 år.  

Undervejs i processen, havde vi mange spørgsmål, bekymringer, drømme og overvejelser. De gik på alt fra "det gode børneliv?" til buskøreplaner - for kan man få hverdagen til at hænge sammen på en lille ø, 308 kilometer vest fra København?

Nogle svar kunne vi google os til, mens andre krævede lidt mere kreativitet og is i maven at besvare. 

Den korte historie er, at vi tog springet, og nu bor i vores sommerhus i smukke Sønderho. Skæbnen ville, at vores drømmehus blev sat til salg, hvorfor vi pr. 01.01.2020 er ejere af et gammelt skipperhus fra 1700-tallet, som vi løbende selv skal sætte i stand.  

Vi håber, at vi med denne blog, kan give et indblik i, hvordan livet som øboer er. Med alt hvad der dertil hører - hverdagslogistik, familieliv, arbejdsliv, istandsættelse af hus, drømme og værdier. 

 

Derudover håber vi, at vi måske kan være med til at besvare nogle af de spørgsmål, vi selv havde, og måske skubbe lidt til andre, der overvejer at tage springet fra by til ø. 

Send os en besked, og vi vil gøre vores bedste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 
  • Black Instagram Icon